Rejuvenal - SkinPro 350 gr

<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 149,00
€ 149,00

Een natuurlijke lift…

Iedereen weet dat het onderhouden van de huid van belang is om te voorkomen dat ze haar spankracht verliest. Maar de zwaartekracht trekt nu eenmaal iedere dag aan onze huid waardoor op den duur rond de mond en bij de keel de huid zichtbaar kan veranderen.

Om de elasticiteit goed te houden is SkinPro ontwikkeld. Het bevat bijzondere componenten die pure voeding vormen voor de elastische vezels om de spankracht te behouden. Hierdoor ontstaat een soort natuurlijke lift. Ook bevat het componenten die de collageenaanmaak ondersteunt. Vocht blijft behouden door de huid aan de binnenzijde van een soort vet (ceramide) te voorzien waardoor de huid een natuurlijke barrière vormt.Zo behouden ook de onderliggende lagen hun vocht. Hierdoor blijft een gladde, jonge huid behouden met meer volume en weinig plooien.

Als we alleen al naar de huid kijken dan mogen vanuit deze belangrijke vitamine een aantal gezondheidsclaims maken die voor uw huid een belangrijke rol spelen: 
• Draagt bij aan de vorming van collageen wat de huid verstevigt 
• Is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor het bindweefsel in de huid 
• Stimuleert het behoud van een normale huid 
• Voor inwendige huidverzorging 
• Voor het behoud van een gezonde huid  

Gebruik SkinPro eventueel kuurgewijs, bijvoorbeeld 3 maanden. Schakel daarna voor onderhoud over op SkinMatrix.

Gebruik Skinpro altijd NA de maaltijd, in een smoothie of door de yoghurt. Het kan ook met behulp van een shaker in vruchtensap worden gemixt (20-30 sec). Roeren in een vloeistof lukt niet door de grote hoeveelheid hyaluronzuur, waardoor het zal gaan klonteren.