<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 74,15
€ 74,15

Ondersteuning voor een gezonde en strakke huid

De MSMPro® vormt een goede basis voor huidverzorging. Dit product is geschikt voor de jongere huid om preventief de belangrijkste stoffen aan te bieden ter voorkoming van verlies aan elasticiteit. Het bevat in ruime mate bouw- en beschermstoffen die daarnaast ook haren en nagels helpen te verstevigen.

MSMPro® is prima geschikt voor mensen die de elasticiteit van hun huid willen behouden en verbeteren en voor mensen die na een dieet hun bindweefsel extra willen verstevigen. Vaak blijft er na een dieet wat overtollig vel over. Door de elasticiteit te verbeteren kan het vel weer strak worden. Het wordt voor die toepassing in een hogere dosering ingenomen. Bij een normale onderhoudsdosis volstaat een verpakking voor een maand.

De belangrijkste ingrediënten zijn:

MSM, Bamboe-extract (organisch silicium), Druivenpitextract, Vitamine Ester C® en Cartidea®. MSM is verantwoordelijk, samen met het bamboe-extract, voor de elasticiteitsverbetering van de huid. Cartidea® samen met Ester C® regelen de vochtvolumecapaciteit van de huid. Dit door de aanmaak van zogenaamde proteoglycanen. Dit zijn uiterst complexe moleculen die de ruimtes tussen het collageen opvullen en zorgen voor het volume van de huid. Druivenpitextract is verantwoordelijk voor de bescherming van de collageen- en elastinevezels. Het remt de aantasting door UV-licht af en beschermt daarmee tegen vrije radicalen. 

Werking

Bindweefsel is (steun)weefsel dat deel uitmaakt van alle organen van het lichaam. Het heeft een steunende, dan wel verzorgende functie en zorgt ervoor dat de cellen van onze huid, gewrichten, spieren en organen bij elkaar gehouden worden. Bindweefsel beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Ook de onderlinge beweeglijkheid van de organen wordt verzorgd door het bindweefsel: het verbindt de huid met eronder gelegen spieren en hecht de spieren aan de beenderen en pezen en het bedekt ook de bloedvaten. De fibroblast, de bindweefselvormende cel in het lichaam, maakt zogenaamde bindweefselvezels en producten zoals collageen, elastine en  glycoaminoglycanen om het weefsel bestand te maken tegen mechanische krachten. 

Om bindweefsel, haar en nagels te onderhouden, moet het lichaam beschikken over   voldoende voedingsstoffen. MSMPro is een hoogwaardige bron van actieve ingrediënten zoals vitamine C, zink, mangaan en koper. MSMPro draagt daardoor bij aan het in stand houden van normaal bindweefsel1/2 en helpt het bindweefsel van de huid soepel en in conditie te houden 2. MSMPro is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor het bindweefsel³ dat helpt om de huid van binnenuit te versterken³. MSMPro is goed voor de nagels⁴, draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar² en houd het haar glanzend en sterk⁴. MSMPro draagt bij aan het in stand houden van normaal bindweefsel 1/2 en helpt het bindweefsel van de huid soepel en in conditie te houden 2

1 Mangaan, 2 Koper, 3 Vitamine C, 4 Zink 

Daarnaast bevat MSMPro ook ingrediënten zoals: MSM, Gehydrolyseerd Viscollageen, L-Arginine HCl, L-Lysine HCl en Bamboescheuten (Bambusa Vulgaris|70% Silicium)